Objave na blogu od '2024'

Ulja za motore
Kada je reč o redovnom održavanju automobila, malo je tema koji su toliko važne i u isto vreme zbunjujuće kao što su ulja za motore. Kada se približi termin za mali servis, bilo da ste iskusni automobilski entuzijasta ili novi vozač, razumevanje motornih ulja postaje pitanje od suštinskog značaja. Motorno ulje je vitalna komponenta motora jer obezbeđuje adekvatno podmazivanje, hlađenje i čišćenje delova motora. Ova tečnost je dizajnirana tako da smanji trenje između pokretnih delova, spreči koroziju i odnese toplotu stvorenu sagorevanjem. Bez odgovarajućeg podmazivanja, motor može da pretrpi prekomerno habanje koje neretko završava skupim kvarovima, čak i potpunim zatajivanjem.
Kako uživati u letu na četiri točka
Zasukati rukave za osnovne popravke i održavanje automobila uvek je dobra ideja. Tokom toplih meseci, dok se suočavamo sa raznim mukama na vrućem asfaltu, možemo da se pozabavimo i zabavnijom stranom održavanja automobila i kroz jednostavne i relativno jeftine intervencije unapredimo udobnost, bezbednost i izgled svojih četvorotočkaša. Šta sve možemo da uradimo za svoja vozila kako bismo još više uživali u predstojećim letnjim mesecima, kao stvorenim za boravak u prirodi, putovanja i opuštanje?

Potrebna Vam je pomoć, preporuka ili savet?

/images/uploaded/treba-vam-pomoc_1000.jpeg

Konsultujte se i poručite telefonom

Zatražite personalizovanu ponudu
Tim stručnih konsultanata će vam vrlo rado pomoći da napravite pravi izbor za svoje vozilo. Naše dugogodišnje iskustvo u prodaji auto delova pomoći će vam da rešite sve dileme.
Pozovite nas svakog radnog dana
od 8 do 18h, i subotom od 8 do 16h.
Svi auto delovi na jednom mestu: amortizeri, filteri, plivajući zamajac, motorna ulja, set kvačila, letva volana, alternator i drugi rezervni delovi za vaš automobil. Savremena online prodavnica auto delova, alata i opreme nudi najširi dijapazon delova i cena kroz efikasnu pretragu najboljih rezervnih delova za vašeg četvorotočkaša, po pristupačnim cenama, uz besplatnu isporuku. Na pravom ste mestu!